Welkom op mijn Downloads pagina

Tja, hij is even weg geweest, maar hij is er weer. Mijn Joomla site was kapot, door eigen schuld, dus tja.

In het verleden hoste ik Joomla thuis, daarna heb ik alles gemoved naar mijn vps provider, alleen was het niet netjes gegaan. Ooit een upgrade uitgevoerd van Joomla 1.0 naar Joomla 1.5 en vorig jaar eindelijk naar Joomla 1.6.

Helaas wist ik niet meer welke mod's, plugin's en extensies ik allemaal gebruikt had, en had natuurlijk zitten knoeien in de source van Joomla. Daarnaast wat handmatige aanpassingen in de bijbehorden MySQL database. En toen besloot ik 2 weken geleden naar Joomla 3.1.5 te gaan.

Als eerste een backup gemaakt, 1 via de tools van mijn VPS en 1 via een Joomla plugin (XCloner). En de upgrade gestart. En de upgrade was gelukt, tenminste volgens de tooling. Ik had netjes een site naast mijn bestaande Joomla 1.6 staan in de folder /upgrade. Daarna met ftp naar mijn VPS toe om de oude site weg te gooien en ik zie nog net dat ik per ongeluk de /upgrade folder mee geselecteerd had, met als gevolg, halve site en halve upgrade weg.

Toen maar een nieuwe installatie uitgevoerd. Met behulp van een kale installatie, de oude content tabel terug gezet (jos_content) en artikel voor artikel gemigreerd (handmatig). Het enige wat nog ontbrak was de PhocaDownload en deze ben ik nu langzamerhand aan het terugzetten. En zie hier het resultaat.

Selecteer de cathegorie uit het menu of hier links.

 

Download categorie Joomla

Download categorie Mede8er